OrangeCamp

 

Gommans en Jansen biedt u sinds twee jaar ook de mogelijkheid om campers te huren van het merk OrangeCamp. OrangeCamp is onderdeel van de Duitse Hymer-groep, die bekend staat om hun degelijkheid en de luxe die ze de consument geven. De OrangeCamp campers komen uit dezelfde fabriek waar ook Sunlight & Carrado worden gemaakt, die kwaliteit blijft is ook terug te vinden in de campers van OrangeCamp.

Waarom u bij Gommans en Jansen uw buscamper moet huren? Gommans en Jansen is recentelijk gestart met de verhuur van campers en we maken er onze prioriteit van om altijd jonge, frisse campers klaar te staan voor verhuur. Onze campers zijn nooit ouder dan drie jaar en u krijgt altijd de beste service bij ons. U heeft de keuze de camper compleet ingericht te huren of niet, en u bent dus altijd helemaal voorbereid, wanneer u uw trip plant met de camper van OrangeCamp.
Gommans en Jansen ligt dicht bij de Duitse grens, dus u kunt vanaf onze locatie snel de grens over en op weg naar uw vakantiebestemming. Dat scheelt weer de nodige kilometers!

Verschillende soorten campers
Campers bestaan er uiteraard in verschillende soorten en maten. Reizen in een camper geeft u volledige vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Er zijn zoveel verschillende opties en ieder heeft natuurlijk zijn of haar persoonlijke voorkeur bij het maken van een reisje. De campers gaan tot de 3500kg en u kunt ze met een B-rijbewijs besturen! Bij Gommans en Jansen bent u aan het juiste adres, want wij hebben voldoende keuze. Of u nu met z’n tweetjes op vakantie gaat, met uw gezin of met vrienden, bij Gommans en Jansen bent u aan het goede adres. Bij ons heeft u de keuze tussen 2,4 en 6-persoons campers die te huur zijn. Daarnaast is er ook nog onderscheid te maken tussen buscampers, alkoof campers en half-integrale campers compleet met trekhaak, deze kunt ook allen huren bij ons.

Opties
Naast de verschillende soorten campers, kunt u ook keuzes maken in de camper. Of u nu een Queensbed, Frans bed, lengtebed of dwarsbed wilt, dat kan geregeld worden. Daarnaast kunt u in alle tijden een buscamper huren: een week camper huren, midweek camper huren of een maand camper huren. Het kan allemaal! Ben er op tijd bij, want u kunt profiteren van vroegboekkorting. 

Gommans en Jansen biedt u de mogelijkheid om een Orangecamp Camper te huren tegen comfortabele prijzen. Wilt u een paar dagen of een vakantie weg en weet u nog niet of u er een wil aanschaffen? Gommans en Jansen biedt de mogelijkheid om deze Campers te huren!

Seizoen Prijs/dag prijs/week
Hoogseizoen € 150 € 950
Laagseizoen € 125 € 800

 

Per boeking €95
Eindreiniging €125
Borgsom €1000
Borgsom evenementen/
groepen
€2000
Comfort pakket/dag €9,50
Elektrische fiets/dag €9,50

 

Comfort pakket bestaat uit
*Tafel en stoelen (4 stuks)
*Navigatie
*Keukeninventaris

Kilometers vrij:
Bij 1 week huur maximaal 1750 km vrij per meer km 0,20
Eigen risico bij schade is 1000,00 per schadegeval. Bij ruitschade geldt een eigen risico van 500,00. Het is niet toegestaan om in de campers te roken. Huisdieren zijn ook niet toegestaan.

Autocentrum Gommans en Jansen heeft momenteel 9 verschillende soorten campers tot de beschikking die U kunt huren voor uw avonturen:

 

 

 

Neem contact op!